lørdag den 21. juli 2012

En opdatering fra Filmnørdens Hjørne

Kære venner, fans og fælles filmnørder.

Der har været så stille på Hjørnet på det sidste, at vi har kunnet høre en biografbillet falde til jorden. Ingen nye podcasts og få opdateringer på Fjæsbog. Ikke at det huer os, men sådan er det bare i øjeblikket. Vi er til dels blevet overrumplet af sommerferie og af diverse hændelser udenfor hjørnet, der har tvunget vores fod på bremsen. Noget lignende skete også i sommerferien sidste år, men det betyder ikke at vi ikke tænker på jer og på film og der sker skam også masser af spændende ting bag scenerne, hvoraf vi lige har lyst til at nævne et par her.


1 - Podcast 61 er optaget, men mangler at blive redigeret, uploadet og alt det der. Det var egentlig meningen vi skulle optage 61'eren hurtigt og så ellers få kål på After Dark IV om Alien samme aften. Dette var for stor en mundfuld og hjulpet på vej af irriterende tekniske problemer, fik vi kun optaget podcast 61. Til gengæld er vi ekstra godt forberedt til gennemgang af Alien, når vi giver den et skud fra hoften om nogle uger.

2 - En del tid er også gået med at finde en webshop-service der er vores fans værdig. Vi har lavet en del forskellige designs, men nu er den webshop vi egentlig havde valgt at samarbejde med, begyndt at ryste i copyright-bukserne og derfor arbejder vi i øjeblikket på at finde alternativer. Samtidig skal kvaliteten også være i orden og det tager også tid at finde ud af.

3 - Vi skal til et spændende møde meget snart og så snart vi kan lette på Top Secret-låget og fortælle mere om det, gør vi det.

4 - Anders' konkurrence som han så fint lancerede i podcast 60, vil snart blive sparket i gang, så vil du vinde et boks-sæt med en tv-serie efter Anders' anbefaling, så kan du glæde dig.

5 - The Dark Knight Rises er lidt et offer i vores ufrivillige pause fra Hjørnet, men bare rolig. Vi giver den en ordentlig omgang når vi er tilbage på sporet og skal nok få snakket den igennem og anmeldt den.

Når sommerferien er ovre og situationen nogenlunde normal igen, så glæder vi os virkelig til at lave nogle helt almindelig podcasts, der var ca. 1 time og 30 minutter, med anmeldelser, nyheder, lidt special-stof, lidt top 10-spas og alt det sædvanlige. Der kommer ikke til at gå så længe, men den næste halve måneds tid er der altså ferie på Hjørnet.

Så hav en fortsat god sommer og udnyt det perfekte danske sommervejr til at kravle i biffen og få set nogle film ;-)

Med venlig hilsen,
Casper & Jesper

1 comments:

Peter sagde ...

Fair nok guys :) vi har alle brug for sommerferie og hvis der er nogen der har gjort sig fortjent til den er det jer :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...