mandag den 5. juli 2010

Hey, Filmnørdens Hjørne!... HVA' FA'EN LAVER I?

Hey folkens!

Som vores gæstebog den seneste tid har afsløret, så er I ved at blive godt sure over at Hjørnet ligger øde hen. Ja, nogle af jer er faktiske direkte modbydelige i jeres ellers så rare kommentarer. Derfor må vi lige vifte med flaget, hvilket hermed gøres.

Forklaringen er simpel: både Jesper og jeg har ganske enkelt hverken tid eller råd til at vedligeholde Filmnørdens Hjørne lige nu. Det har alle dage været et non-profit projekt, der i rigtigt mange situationer har gjort os meget glade og meget, MEGET trætte. Det er hårdt arbejde, at blogge og især podcaste og, som tingene ligger i øjeblikket, ikke noget vi har tid til.

Og hvorfor så det? Jo, ser du. Udover en pokkers masse arbejde, så har Jesper fået endnu en sød, lille rolling, der har for vane at stjæle store dele af hans nattesøvn og tid. Netop nu er han på ferie med familien, men vender snart tilbage.

Jeg kan endnu ikke blære mig med familieforøgelser, men har til gengæld groteske mængder arbejde på tallerkenen. Udover de sædvanlige opgaver for Frikvarter, Chili og Where2Go, er der dukket en håndfuld nye ting op. Først og fremmest er jeg begyndt at få oversættertjanser, så hvis du i de kommende måneder falder over den animerede tv-serie The Avengers, er det højst sandsynligt undertegnede der har oversat den. Men endnu sjovere er det, at jeg snarligt vil barsle med et nyt filmmagasin. Det er en gigantisk mundfuld af en opgave, som jeg vist endnu ikke må sige alt for meget om, men resultatet kan ses i en stor, landsdækkende butikskæde efter sommeren.

Vi er naturligvis rasende glade for både børn og betalt (!) arbejde, men konsekvensen af begge har været, at Hjørnet må lide en stillestående tilværelse så længe.

Når det så er sagt, så må vi understrege at Filmnørdens Hjørne absolut ikke er død - kun i dvale. I har været nogle gode gæster og mange af jer er vendt tilbage gang på gang. Derfor gør det også ondt, når vi ikke kan holde liv i Hjørnet som vi plejer.

Nu skal diverse ferier lige overstås og de værste arbejdspukler bankes ud. Så skal der nok komme masser af tid til Hjørnet igen og endda til en podcast i ny og næ.

Indtil da håber vi på jeres forståelse og kan ikke sige andet end...

PÅ GENSYN ;-)


Med venlig hilsen,

Casper & Jesper
Filmnørdens Hjørne

P.s. Vi har midlertidigt lukket gæstebogen, fordi vi bliver så pokkers slukørede af de stygge kommentarer, hvem end der har skrevet dem. Synes du dog stadig at vi fortjener at blive svinet til, kan du jo stadig skrive kommentarer til dette indlæg.

7 comments:

Anonym sagde ...

Gæstebogen havde ret :) fn er død

Filmnørden sagde ...

Det er vi kede af at du synes, men vi ses alligevel snart, kære læser ;-)

Anonym sagde ...

Selvfølgelig er det surt at der er gået så lang tid, men det er da også forståeligt at i skal have tid til andet. håber dog i snart kommer i gang igen. :)

Kasper sagde ...

Fuld forståelse for familieliv m.m., som prioriteres højere. Det ville jeg også have gjort. Men forstår dog ikke, at I ikke sender præmierne fra Oscarkonkurrencen, som jeg vandt tilbage i marts... :-(
Mvh/Kasper

Filmnørden sagde ...

Det er også for dårligt og en fejl! Hanker op i os selv med det samme og undskylder den strenge forsinkelse ;)

Kasper sagde ...

Godt at se at I ellers er oppe at køre igen. Sender I snart en Oscarpræmie? Det ville være super, hvis I havde noget liggende på blu-ray.

Mvh/
Kasper

Anonym sagde ...

hmmm jeg troede at i havde en åben blog, hvor man kunne skrive/ diskutere div. vedr. film, ? ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...