lørdag den 22. maj 2010

Filmnørden anbefaler Tastekid.com

Flere og flere hjemmesider gør brug af en såkaldt "recommendation"-funktion, der i det øjeblik du kigger på ét produkt, foreslår at du ser nærmere på fem andre, der måske ville interessere dig. Nogle af de første der gjorde brug af dette var Amazon.com, men deres forslag er ofte helt ude i hampen, fordi de er baseret på hvad folk normalt køber, efter de har købt den dims du ser på nu. Næ, her kommer Tastekid.com ind i billedet, for her er en hjemmeside hvis eneste funktion er, at inspirere dig til at se nye film. Hjemmesiden baserer ganske enkelt sine forslag på, hvad brugere har givet den af input og det virker ret godt. Du kan søge både på bøger, musik, tv-shows, forfattere og film - eller hele molletjavsen på en gang.

Et par eksempler:

Vi skriver at vi godt kan li' den gamle, grumme Lee Marvin-film Point Blank, om en hævner der jagter sine tidligere kriminelle kolleger ned. Tastekid.com foreslår blandt andet The Professionals, Get Carter og The Parallax View. Gode forslag!

Vi skriver at vi godt kan li' den gamle børne-actionfilm The Goonies. Tastekid.com foreslår Gremlins, Stand By Me og Big Trouble In Little China. Gode forslag (omend ikke sindssygt gode film)!

Vi skriver at vi godt kan li' børs-baskeren Wall Street. Tastekid.com forslår Glengarry Glen Ross, The Firm og... ubåds-stinkeren Crimson Tide? Ok, så ALLE forslag er måske ikke lige i skabet, men langt de fleste er.

Så mangler du inspiration og har du lyst til at finde idéer til film du måske ikke har set før, så prøv selv Tastekid.com. Den virker og mængden af film den foreslår er overvældende.

God fornøjelse ;-)

3 comments:

Bedwetter sagde ...

Stand By Me er awesome! :)

(Ligesom Tastekid ...)

Kim sagde ...

Det er fandme en genial side. Prøvede Dog Day Afternoon - og straks finder siden en masse film, der minder om dog day, enten i form af tema eller tidsånd! Pisse fedt tak! Og kom gerne med flere links!

Peter S sagde ...

Virker ikke helt. Jeg prøvede at foreslå Mary And Max og så foreslår den Ironman 2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...