tirsdag den 29. juli 2008

Nye trailers

Filmnørden har været på jagt i trailer-land og er kommet hjem med en god fangst. Se hvad du skal se i de kommende måneder her...

Den første er MAN ON WIRE, der ser ud til at være en ret cool dokumentar om en gal/genial franskmand, der i 70'erne gik på line mellem de to World Trade Center-bygninger. I slutningen af traileren er musikken lige lovlig rig på fløde, men det ser ud til at være en interessant dokumentar alligevel:



Den anden trailer du skal lægge øjne til, er for THE DAY THE EARTH STOOD STILL - en genindspilning af en af de absolut mest klassiske science fiction-film fra 50'erne. Et godt tegn er at Jennifer Connelly er med. Et dårligt tegn er at hun åbenbart skal spille sammen med Keanu Reeves. Har verden virkelig brug for endnu en film om invasion fra rummet? Bedøm selv:



Den tredje er BLINDNESS - den seneste film fra Fernando Meirelles, der instruerede City Of God og The Constant Gardner. Det virker som en interessant idé, men nu må vi se. Check traileren og ja, der skal være ekko på fra start til slut:



Den fjerde er THE CURIOUS CASE OF BENJAMIN BUTTON - en film der fortæller en sær historie om en mand der bliver født gammel, og som bliver yngre jo ældre han bliver. Det giver mening når du ser traileren. Den er instrueret af David Fincher (Se7en, Fight Club, Zodiac), så det er ok at ha' høje forventninger, selvom det ser ud til at blive hans mest pige-venlige film til dato:



Det var alt for denne gang. Filmnørden lover at vende tilbage med flere trailers fra trailer-land, så snart han finder noget interessant.

God fornøjelse!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...