fredag den 26. september 2008

I biffen - 26. september

Hey filmfolks!

En lynhurtig gennemgang af hvilke af dagens premierer, der er din tid værd.

Denne fredag står i plat-humorens tegn på to fronter. For det første er der den grovsatiriske animationsfilm Rejsen Til Saturn og den ligeså platte Gensyn Med Brideshead... Nej, det' gas! Brideshead-bæen er uden tvivl plat, men ikke med vilje. You Don't Mess With The Zohan er naturligvis den anden plat-humor-film. Men hvad skal du se?
Blog Image
Er du i humør til et plat, men ustyrligt morsomt syn på konfilkten mellem Israel og Palæstina, så check Adam Sandlers You Don't Mess With The Zohan. Filmnørden anmelder her! Tro det eller ej, men den er pokkers sjov.

Er du mere i humør til en omgang national-kritisk samfundssatire sat i et science fiction-univers, så se Rejsen Til Saturn. Den er sjov og super-plat, men med enkelte øjeblikkes genialiteter. Den er på ingen måde oppe og ringe i Terkel I Knibe-feltet, men det er en underholdende og unik dansk animationsfilm, med nogle glimrende jokes og pointer.

Hold dig FUCKING langt væk fra Gensyn Med Brideshead. Klarere kan det ikke udtrykkes. Brænd det lort og smid askerne i havet. De få af jer der kender den geniale tv-serie fra 80'erne af samme navn, ved hvad jeg snakker om.

Og så er der Ópium: Egy elmebeteg nö naplója, og nej, det er ikke Filmnørden der har fået en hjerneblødning henover sit tastatur. Det er en tysk-amerikansk-ungarsk drama-sag med Ulrich Thomsen i hovedrollen. Hvad andet kan Filmnørden sige, end at den kun har premiere i Vester Vov Vov og det er der nok en grund til.

God fornøjelse!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...