fredag den 24. september 2010

Forbered dig på The Social Network

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi er oppe at køre over The Social Network. Diverse trailers til filmen, lagde ellers en dæmper på forventningerne, men efter endelig at få lov til at se den, er vi tilbage på sporet. Her er bare et par grunde til at denne film har vækket vores interesse:

1. Den er instrueret af David Fincher, der også har lavet Se7en, Fight Club, The Game og Zodiac.

2. Den er skrevet af Aaron Sorkin, der også har skrevet tv-serien The West Wing hvor man tydeligt mærker hans talent for at skrive fængende og troværdig dialog.

3. Den handler om hvordan Facebook blev til og det efterfølgende juridiske slagsmål om de milliarder af dollars, som grundlæggerne pludselig havde på kontoen. Et virkelig tørt setup, så hvordan kunne Fincher og hans hold dog gøre det spændende?

4. Hvad laver Justin Timberlake i en Fincher-film?

5. Filmmusikken er komponeret af Trent Reznor (fra Nine Inch Nails) og Atticus Ross (der fangede vores opmærksomhed med musikken til Book Of Eli).

Og der er flere grunde, såsom at den virkelige Mark Zuckerberg - data-nørden der fandt på Facebook - overhovedet ikke vil vedkende sig filmens historie, men I skal nok få meget mere at vide når filmen får premiere d. 14. november.

Vi ville bare gerne tænde lidt op under jeres forventninger, for uden at afsløre for meget, kan I godt glæde jer. Til en start har vi fundet et par interviews med de involverede folk, så se med nedenfor. God fornøjelse!

Trailer for filmen:


Interviews med folkene bag filmen:


Og til sidst et interview med Mark Zuckerberg, hvor han kommer ind på filmen:


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...