lørdag den 25. september 2010

Trailer: Fair Game

Nu har Sean Penn aldrig været det mest politisk afbalancerede medlem af Hollywoods inderkreds, så at han er med i en film der er kritisk overfor hans hjemlands højreorienterede politiske tiltag, kan ikke overraske. Han må virkelig HADE republikanere, men det er en hel anden snak for nu skal det handle om Valerie Plame. Hvis navnet ringer en klokke så er det fordi en hvis Dick Cheney, i et af sine mere bitre øjeblikke, smadrede hendes liv på en meget offentlig måde. Hele historien er nu på vej i film-form, med Naomi Watts og Sean Penn i hovedrollerne, instrueret af Doug Liman.

Valerie (Watts) er CIA-agent, med mange gode og hemmelige kontakter rundt omkring i verden. Hun arbejder med våbenhandel og får hjælp af hendes mand, Joe Wilson (Penn), til en speciel opgave. Han skal bekræfte at Nigeria har solgt uran, men hans rapport bliver syltet af regeringen, der bruger hans vidnesbyrd som påskud for at invadere Irak. Som modspil skriver Joe en meget åbenhjertig og afslørende kronik i New York Times, hvilket virkelig sætter fut i sagerne. Inden længe finder Valerie nemlig ud af, at hendes cover som agent er afsløret og at hun og alle hendes kontakter i højere eller mindre grad er i livsfare.

Doug Liman har blandt andet instrueret The Bourne Identity (Yay!) og Jumper (Argh!), så det kan gå begge veje her. Traileren virker lige lovligt pumpet og kliché-fyldt, men de har fat i en god historie og nogle gode skuespillere her, så vi glæder os... med forbehold ;-)

God fornøjelse!


Fair Game får dansk premiere d. 2. december 2010.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...