onsdag den 7. oktober 2009

Bag scenerne på Fantastic Mr. Fox

Wes Anderson har med et bemærkelsesværdigt lille film-CV skabt et stort navn for sig selv. Film som The Royal Tenenbaums, The Life Aquatic With Steve Zissou og Darjeeling Express har alle haft en helt særlig Wes Anderson-stemning og givet den unge instruktør en betydelig fanskare, der uden tvivl både med glæde og skepsis, ser frem til hans næste film, Fantastic Mr. Fox.

Trailer for Fantastic Mr. Fox:


Filmen handler om en ræv, der pludselig er på glat is, da en bunke landmænd forsøger at komme af med ham og hans familie og venner. Lyder som en børnefilm - ligner en børnefilm - men er ikke nødvendigvis en børnefilm. Det mest opsigtvækkende er, at filmen er lavet med via den ol' school stop-motion teknik, som Aardman Animations (dem med Wallace & Gromit-filmene) ellers næsten har haft patent på de seneste år.

Fantastic Mr. Fox har efter planen premiere d. 13. november, men indtil da er her et par featurettes, der fortæller lidt om hvor tidskrævende en proces det er at lave filmen og hvordan Anderson klarer at instruerer 30 forskellige scener på samme tid.

Fantastic Mr. Fox featurette - Roald Dahls verden:


Fantastic Mr. Fox featurette - Stop-motion:

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...