onsdag den 6. maj 2009

Filmnørden prøver med en filmquiz!

Filmnørden har længe ledt efter et godt sted, hvor han kan lave film-quizzer og det ser ud til han har fundet det. Tag nedenstående quiz, hyg dig og skriv så lige en kommentar, om du synes om quizzen - og her tænker Filmnørden mest på quizzens format og ikke indholdet, for den er ikke just svær eller udfordrende. Hvis formatet holder, kommer der mange flere quizzer i fremtiden ;-)

Gå til forsiden - klik her!

9 comments:

Måffar sagde ...

Hep! Fint tidsfordriv – men måske der også kunne blive plads til citater og anekdoter for at gøre fremtidige quizzer mere livlige/varierede?

Filmnørden sagde ...

Helt sikkert! Filmørden skulle bare prøve hvordan den fungerede og om der var nogen der hvade problemer med den å'så'en ;-)

Anders VB sagde ...

Desværre er der fejl i spørgsmål 4... ellers havde jeg kørt 10/10!

Filmnørden sagde ...

Havde sgu' angivet det forkerte svar da Filmnørden lavede quizzen. Sorry! Fejlen er nu rettet, så ta' den igen og kræv hvad der retmæssigt er dit ;-)

Anonym sagde ...

7 ud af 10 - Jeg må vist læses lidt mere Filmnørd :-)

Filmnørden sagde ...

Det er jo altid en god idé ;-)

Anonym sagde ...

Hej Filmnørd!

Hvorfor kan man ikke få rettet sine svar når man har taget quizen?
Det ville da være en god ide!

Filmnørden sagde ...

Jeg går udfra at du mener, at du gerne vil se de rigtige svar, men det kan du også. Oppe i toppen viser quizzen om du har svaret rigtigt på det forrige spørgsmål ;-)

Anonym sagde ...

Ok! Svarene bliver altså rettet hen ad vejen, det havde jeg overset. Jeg troede først man fik tjekket alle sine svar til sidst.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...