tirsdag den 5. maj 2009

Trailer: District 9

Se traileren inden du læser, for størst effekt...



Hvad gør vi (du ved, menneskeheden) hvis der en dag dukker en masse rumvæsner op, der stille og roligt gerne vil søge opholdstilladelse på Jorden? Det spørgsmål forsøger den falske dokumentar (en såkaldt mockumentary) District 9 at besvare og det ser ikke kedeligt ud. Filmen ser ud til at være endnu et godt eksempel på behandling af en klassisk historie, på en meget ny og anderledes måde. Den er produceret af Peter "Ringenes Herre" Jackson, så effekterne bliver i hvert fald gode. Umiddelbart er der dog en ret stor chance for, at filmen smører for tykt på med referencerne til jordens lidt for virkelig flygtningeproblemer, men vi må vente og se om de kan holde igen med dette, indtil filmen får premiere. Filmnørdens nysgerrighed er i hvert fald blevet vækket.

Dansk premiere d. bummelum-bum-bum... Filmnørden skal nok sige til når premieredatoen offentliggøres, hvis den da overhovedet kommer op i biffen.

Gå til forsiden - klik her!

2 comments:

Anonym sagde ...

Jeg vil foreslå at "filmnørder" tager et kig på filmen's hjemmeside www.d-9.com ~ Det kan selvfølgelig ikke besvare spørgsmål om filmens kvalitet, men det øger i hvertfald *min* interesse. Det virker umiddelbart temmelig gennemført; prøv at lege rundt på siden.
~ DAM

Filmnørden sagde ...

Yup - det ser sgu' blæret og gennemført ud :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...