fredag den 1. januar 2010

Filmnørdens nytårsfortsæt!

Velkommen til 2010, ærede filminteresserede gæster på Hjørnet!

Erfaring har efterhånden overbevist mig om, at nytårsfortsæt er til for, at blive brudt. Ikke desto mindre har jeg lyst til at vove pelsen og påtage mig et. Den skriftlige aktivitet på Filmnørdens Hjørne har været støt dalende de sidste par måneder, men kun fordi den er blevet erstattet af lydlig aktivitet i form af podcasten. Den er og bliver en fornøjelse at producere, men det tager utroligt lang tid, i forhold til at vi stadig "kun" producerer den for fornøjelsens skyld.

Selve optagelsen af podcasten tager ikke mere end en time til halvanden, men inklusiv forberedelser og efterfølgende redigering kommer vi nemt op på 10-12 timers hårdt arbejde. Tro det eller ej, men vi siger "øh", "hvad er det nu han hedder" og "vent, den tager jeg lige igen" utroligt mange gange i løbet af sådan en podcast-optagelse, men det klipper vi naturligvis ud, så vi ender med at lyder som hysterisk velformulerede nørder.

Anyway, det sluger naturligvis en del tid og energi fra de skriftlige aktiviteter, at producere podcasten og det synes jeg er lidt synd. Derfor lyder Filmnørdens Hjørnes nytårsfortsæt som følger:

"Én opdatering hver dag!"

Der går nok ikke mange dage inden vi bryder den regel, men vi gør forsøget. Vi har nemlig alt for høje krav til indholdet på Filmnørdens Hjørne, og selvom det naturligvis sikrer kvalitetsindhold, så betyder det også at vi fravælger at skrive ting på Hjørnet alt for tit. Hellere ha' en lille, hurtig opdatering end slet ingen.

Derfor håber vi altså på i 2010, at kunne sprede lidt mere filmglæde her på Hjørnet, men i mindre (og mindre gennemarbejdede) bidder end før hen. Vi håber I vil nyde disse små opdateringer, begyndende med denne, selvom de måske ikke altid udvidder jeres filmiske horisonter så meget, som vi egentlig godt kunne tænke os.

Godt nytår fra os til jer og ses (lidt oftere) i 2010 end vi har gjort i 2009.

Med venlig hilsen,

Filmnørden Casper C


P.s. Kan du gætte hvilken film det fine billede med fyrværkeri over New York er fra?

1 comments:

Nadiaaa sagde ...

God plan! En opdatering om dagen er et perfekt grundlag for en blog-succes. Og glade læsere som moi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...