lørdag den 9. januar 2010

Trailer: A Single Man

At kalde Tom Ford en modedesigner er efterhånden ikke helt passende, for han er de seneste år begyndt at brede sig ud over andre former for kreativ udfoldelse og nu er turen kommet til film. I mange år har Ford ledt efter et projekt han synes kunne være spændende at gå igang med og nu har han endeligt fundet et.

A Single Man er navnet på en roman af Christopher Isherwood fra 1964. Den handler om en homoseksuel herre, George Falconer, der mister sin kæreste og derfor (ganske velovervejet) beslutter, at ta' livet af sig selv. Han bruger sin sidste dag i live på at rydde pænt op og ordne alle de praktiske ting, for han ønsker at hans død skal være så problemfri som mulig, for hans omgangskreds. Bogen og filmen handler så om denne sidste dag.

Filmverdenen er begyndt at syde med snak om hvor fantastisk en film dette er og især hvordan Colin Firth i hovedrollen leverer en Oscar-stjælende præstation. Jeg har set den og der ér noget om snakken. Indtil videre kan I hygge jer lidt med traileren, der giver et fint indtryk af, at Tom Ford har fat i noget. En god historie, genialt skuespil, sindssygt flotte billeder og (naturligvis) fantastisk kluns.

Men nok snak. Her er traileren:



Dansk biografpremiere d. 4. marts 2010

1 comments:

Anonym sagde ...

Den ser lovende og meget spændende ud. Synes i øvrigt, at der mangler noget Oscar guf, så det er da lækkert, at der i hvert fald her er én, men den kommer først til DK efter Oscaruddelingen - ik'?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...