tirsdag den 19. oktober 2010

Afstemning: Hvem er den endegyldigt sejeste actionhelt?

Tiden er kommet til, at vi skal finde den ultimative actionhelt... nogensinde... i verden... i universet! Det har taget sin tid at samle listen og eneste krav vi har haft er, at helten skal have været med i mere end en film og at han/hun sparker godt med røv i de film. Brug lige et minut eller to på at gå listen igennem og vælg de actionhelte du synes bedst om. Du kan vælge lige så mange du vil. Så vil vi (når der er kommet nok stemmer) afgøre hvem der er den største actionhelt af dem alle!

God fornøjelse!

P.s. Der er ret mange billeder i dette indlæg, så der kan gå lidt tid, inden din browser har downloadet dem alle sammen ;-)


1 comments:

Anonym sagde ...

Hej Gutter,

Jeg har først for nylig fundet jeres podcast på Itunes, men satans godt show!! Keep up the good work!!
Jeg ved ikke om I kender Esapepod, en gratis SH-FI historie podcast, men da I skriver om de bedste film der aldrig er blevet lavet, måtte jeg sende jer et link til denne historie:
Tim Pratt: Impossible dreams
http://escapepod.org/2007/05/10/ep105-impossible-dreams/
En filmnørds våde drøm?

Hvis I er til superhelte så tjek også denne her historie ud
Tim Pratt: Origin Story
http://escapepod.org/2009/03/12/ep190-origin-story/

David, Film Aficionado

P.S.
Hvordan kan man have en afstemning om den endegyldigt sejeste actionhelt, uden at have Toshirō Mifune’s Kuwabatake Sanjuro fra Yojimbo og Sanjuro???
Mufune kunne få Steven Segal, Sylvester Stallone og CHUCK NORRIES(!!!) til at pisse i bukserne ved at kikke hårdt på dem!!!!! Mufune, cooler than 0 degree Kelvin!!!

Sanjuro: Carpenter. Two coffins…(Screaming stops)…. No, maybe three.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...