mandag den 11. oktober 2010

Top 10: Gode råd til hvordan du overlever en gyserfilm

Af Casper K. I. Christensen og Jesper Laursen

Inden du går i gang, så overvej om det er muligt, at du har været død siden filmens begyndelse. Er dette ikke sandsynligt, så kan vi begynde med listen.

10. Hvis der er nogen der advarer dig imod, at gå op på loftet, eller at åbne kassen, eller ikke at udtale den egyptiske forbandelse, eller at falde i søvn, eller at gå væk fra stien... så lyt til dem!

9. Hvis dit barn pludselig snakker flydende latin eller barnets toneleje pludselig er en oktav dybere end normalt, så bid i det sure æble og skyd ungen med det samme. Det betaler sig i det lange løb.

8. Hvis baggrundsmusikken stiger i intensitet, bare det mindste, så se bag dig.

7. Aldrig forsøg at få hjælp af en politimand, fordi A. Han tror ikke på dig og bliver så dræbt, B. Han tror på dig, begynder at hjælpe dig og bliver så dræbt eller, C. Seriemorderen har klædt sig ud som politimand, hvorefter du bliver dræbt.

6. Aldrig gør grin af døden, monstre, myter, legender, seriemordere, ulykker, maskiner, spåkoner, dyr med tænder, rummet, biler, våben, blaffere, køkkenredskaber eller andre ting der kan slå dig ihjel.

5. Hvis du er hende der tager tøjet af forholdsvis hurtig eller ham der er kødhesten eller ham der joker hele tiden, især om sex... så kan du lige så godt acceptere det og holde op med at løbe.

4. Aldrig sig nogle af følgende sætninger: ”Jeg kommer tilbage lige om lidt”, ”Er der nogen?”, ”Er han død?”, ”Slap af, det var bare katten”, ”Der er ren overtro”, ”Jeg kan en smutvej” eller ”Det er bare skrøne”.

3. Hvis du støder på en klovn der kører en bil han kalder et pigenavn, med en meget stor, rabiat Skt. Bernhards-hund på bagsædet, og han er på vej til et gammelt, hjemsøgt hotel der ligger i nærheden af en kirkegård for kæledyr... så bryd ud i et klassisk Hollywood-musical-nummer såsom Hello Dolly, i et sidste desperat forsøg på at ændre filmens genre.

2. Hvis alting sker meget hurtigt og du jævnligt hører en dyb mandlig stemme der i brudstykker afslører hvad der sker omkring dig, så bare rolig... du er kun med i traileren og er endnu ikke i alvorlig fare for at blive dræbt.

Og den sidste og absolut mest sikre måde hvorpå du kan overleve en gyserfilm er...

1. Spil hovedrollen! *badum-tchi*

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...