onsdag den 13. august 2008

Nye trailers 2

Så har Filmnørden igen været på trailerjagt og fundet guf der skal ses fremtiden. Vi starter i den lette ende, med HOW TO LOOSE FRIENDS AND ALIENATE PEOPLE. Filmen handler om en journalist der er kørt fast i sit arbejde og som pludselig bliver headhuntet til et af de største underholdningsmagasginer i USA. Det er naturligvis en drøm der går i opfyldelse, men ikke en som hovedpersonen er sååå god til at håndtere. Filmen er baseret på en sand historie og har Simon Pegg (Shaun Of The Dead, Hot Fuzz) i hovedrollen, sammen med Jeff Bridges, Kirsten Dunst og Gillian Anderson. Filmnørden har en svaghed for Simon Pegg:



Næste trailer er for W., en film der nok skal skabe lidt røre i USA. Oliver Stone har længe arbejdet på denne film-biografi om George W. Bush og filmen har ikke overraskende trukket nogle store Hollywood-navne til sig. I hovedrollen ses Josh Brolin, flankeret af andre store navne som Thandie Newton (som Condoleezza Rice), Ioan Gruffud (som Tony Blair), Richard Dreyfuss (som Dick Cheney), Scott Glenn (som Donald Rumsfeld), Ellen Burstyn (som Barbara Bush), Jeffrey Wright (som Colin Powell), Toby Jones (som Carl Rove) og mange andre. Når en film handler om folk der er ekstremt aktuelle og meget i mediernes søgelys, så er der altid chancen for at den falder til jorden, men nu er det jo Oliver Stone der har lavet den, og han er ikke hr. Hvem-som-helst. Anyway, enjoy:



Nu er det ikke fordi MADAGASCAR 2 er en film som Filmnørden mener bør ses. Han synes bare traileren er lidt sjov:



Kan du huske ham den klamme bordel-ejer fra Kill Bill 2? Det er Larry Bishop (Ratpack-medlem Joey Bishops søn). Larry er åbenbart en gammel motorcykel-bande-filmstjerne og efter han er blevet buddies med Quentin Tarantino, har han fået vind i sejlene og skrevet og instrueret denne macho-film HELL RIDE. Der er vist ikke så meget andet at sige end, se traileren her:



Det var alt for denne gang. God fornøjelse!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...