mandag den 2. februar 2009

Oscar-opvarmning 4 - Bedste Skuespillerinde, birolle

En ny uge er begyndt og vi kommer tættere og tættere på årets Oscar-uddeling. Udover at bikse med udarbejdselsen af en "privat" Oscar-afstemning her på Filmnørdens Hjørne (glæd jer!), er Filmnørden klar med næste omgang Oscar-opvarmning. Denne gang handler det om bedste kvindelig birolle:
- Amy Adams for Doubt -

- Penélope Cruz for Vicky Cristina Barcelona -

- Viola Davis for Doubt -

- Taraji P. Henson for The Curious Case of Benjamin Button -

- Marisa Tomei for The Wrestler -

I modsætning til de forrige opvarmningsrunder, har Filmnørden ikke mange bevingede ord, at give de nominerede med på vejen, for i stærk kontrast til mændenes birolle-kategori, er der på ingen måde en klar favorit. Det eneste input Filmnørden umiddelbart kan komme med, er at han ikke formoder at Marisa Tomei vinder, for den rolle er virkelig ikke noget specielt.

Netop hendes nominering er desværre også et godt tegn på, at der bare ikke er ret meget kød på rollerne i denne kategori. Der har trods alt heller ikke været ret meget medie-buzz omkring Bedste Kvindelige Birolle. Personligt kunne Filmnørden godt tænke sig, at se en Oscar gå til Amy Adams eller Viola Davis, for de er et par kanon skuespillerinder, men om de fortjener dem for lige præcis rollerne i Doubt?... Hmm, ved ikke.

Anyway, eftersom Filmnørden er mere eller mindre på bar bund, modtages kommentarer gerne!

God fornøjelse!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...