fredag den 20. februar 2009

Stjernernes B-film - del 2

Filmnørden fortsætter jagten på skeletter i skabene, hos de største stjerner i Hollywood og præsenterer her en god fangst...

HARVEY KEITEL
Nu: Talentfuld rynke-fjæs, der ofte har vist at han er en cool gut. Se bare Reservoir Dogs eller Smoke.
Før: Harvey var hot i 70'erne (Taxi Driver), men ret kold i 80'erne. Her lavede han blandt andet Saturn 3 (1980), hvor han spiller en psykopatisk astronaut, der forbinder sin hjerne til en kæmpe robot, Hector, og tager den med ned på en af Saturns måner, for at slå to sex-gale videnskabsmænd ihjel. Ægte B-film bras! Især fordi Harveys stemme er erstattet med en britisk engelsk dubbing (for englændere er jo onde - det ved alle).
Citat: "Yes, you have a great body. May I use it?" - Benson (Keitel)

SYLVESTER STALLONE
Nu: 61-årig kødhest, der netop har genoplivet både Rocky og Rambo.
Før: 24-årig kødpony, der kun kunne få job som skuespiller i fantastisk kedelige pornofilm. I The Party At Kitty And Stud's (1970) spiller han Stud, der bælte-pisker Kitty og hendes veninder og knalder dem en efter en. Andet sker der faktisk ikke. Det er svært at finde et større skelet i skabet, hos nogen af nutidens andre kendte skuespillere. Stallone tjente ca. 1.000 kroner om dagen under indspilningen.
Citat: "Go ahead, Stud. Give me all your juice!" - Kitty (Stallones "kæreste")

JENNIFER ANISTON
Nu: Hollywood-hottie der har taget de første skridt i en muligvis gloriøs filmkarriere.
Før: Pre-Friends var Aniston ikke for god til noget. Slet ikke for god til, at spille skrigende pigebarn i Leprechaun (1993). En irsk nisse-dværg går amok og myrder alle der kommer i nærheden af hans guld, mens han synger åndssvage irske sange. Jennifer laver en masse lugt-fisen-skuespil og har hele tiden store øjne. Men hun er stadig cute…
Citat: "That thing is a leprechaun and we've GOTTA figure out how to stop it!" - Tory (Aniston)

DEMI MOORE
Nu: Ashtons Kutchers personlige MILF, når hun ikke er med i film som Mr. Brooks og Bobby.
Før: I Parasite (1981) styres USA i fremtiden af et paramilitært regime, der hyrer en videnskabsmand til at skabe en parasit, de håber at kunne bruge som våben. Parasitten lever i en menneskekrop indtil den er stærk nok til at bryde ud. Hvem sagde Alien? Filmen blev lanceret som "Den første futuristiske monsterfilm i 3-D", hvilket man engang synes var bedre end 2-D, indtil man blev trætte af brillerne.
Citat: "AAAAAAAAAAAAARGH!" - Partricia (Moore)

ROBIN WILLIAMS
Nu: Ældre herre der stadig kan fyre mere fantastisk mundlort af end Chris Rock på speed.
Før: Måske var det ikke tilfældigt, at Robin Williams' rolle som Skipper Skræk i Popeye (1980) faldt sammen med hans buldrende coke-misbrug, for det her er en af de underligste debutfilm nogensinde. Williams render rundt med grotesk store arme og rusten stemme, nøjagtig som man kender Skræk fra tegneserier og film. Men det underligste er stadig, at filmen er instrueret af instruktør-legenden Robert Altman.
Citat: "I oughta busk you right in the mush." - Popeye (Williams)

Gå til forsiden - klik her!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...