mandag den 6. april 2009

Film-computerspil: The Movies

Filmnørden pustede i weekenden støvet af et gammelt PC-spil og fik lyst til, at pushe det lidt over for gæsterne her på Hjørnet. Spillet er The Movies - et strategi-spil, hvor du skal administrere et ægte Hollywood-filmstudio og lave de bedste film muligt. Det er ret sjovt og som tiden skrider frem bliver det sværere og sværere, at holde styr på alle dine skuespillere, instruktørere, produktioner, manuskripter og så videre.

Man starter i 1920, med et meget lille studie, hvor du begynder med at producere stumfilm. Så går tiden ellers fremad og ender helt oppe i nutiden. Det bliver mere og mere krævende og kosteligt at producere filmene, men de bliver til gengæld bedre og bedre. De film man laver, er af varierende kvalitet, men det er utroligt, så sammenhængende deres historier egentlig er.

Hvis du virkelig er en nørd, kan du gå helt ned i detaljerne og lave dine egne film, nøjagtigt efter dit eget manuskript. Det er dog ret tidskrævende.

Anyways, et sjovt spil til filmnørder, der også er lidt spilnørder. Spillet kan anskaffes til en ret billig penge (ca. 60,- kr.) på amazon.co.uk.

God fornøjelse!

Gå til forsiden - klik her!

1 comments:

Sofie sagde ...

Totalt nedturs-spil. Jeg gik hele tiden fallit og alle skuespillerinderne skulle konstant på rehab. Fik slet ikke lavet det Cohen-mesterværk jeg havde tænkt mig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...