fredag den 3. april 2009

Hvad laver de store kanoner? - Steven Soderbergh

Næste kanon i rækken af store kanoner, er Steven Soderbergh. Han har pr. dags dato gang i en række projekter, hvoraf en del er ret tvivlsomme, men sjove alligevel.
The Informant - forventet premiere: 2009
Historien om Mark Whitacre der afslørede alt om landbrugsfirmaet Archer Daniels Midlands omfattende pris-fikseringer til FBI i 1995. Whitacre anses som værende den største og vigtigste industrielle sladrehank i USA historie. Soderbergh har arbejdet på filmen lige siden han blev færdig med Oceans Eleven, men er omsider kommet i mål og har amerikansk premiere på filmen til oktober. Matt Damon fører an på en rolleliste der ellers ikke indeholder synderligt genkendelige navne.

Cleo - forventet premiere: 2011
Så er vi i den tvivlsomme ende af skalaen! Rygterne har været ret levedygtige omkring dette projekt, men det lyder nu stadig ret langt ude. Cleo er efter sigende en musical-film, der foregår i 1920'erne og fortæller historien om Cleopatra, Antonius og Cæsar. Øeh... Catherine Zeta-Jones spiller Cleo og Ray Winstone spiller Cæsar. Andet er ikke sluppet ud omkring denne film, men det er nok godt det samme.

The Girlfriend Experience - forventet premiere: 2009
Endnu en Soderbergh-film, der næsten kun findes rygter om. Filmen skulle vist nok ha' hardcore-pornostjernen Sasha Grey i hovedrollen og foregå i New York, men derudover er det virkeligt sparsomt med info. En rå-version af filmen blev muligvis fremvist på årets Sundance Film Festival i januar, men Filmnørden har ikke kunnet få dette bekræftet.

Moneyball - forventet premiere: Ingen anelse...
Soderberg og Brad Pitt slår pjalterne sammen i denne film om en baseballtræner uden penge, der samler et vindende hold, ved hjælp af et avanceret computerprogram. Nogle steder hedder det sig, at David Frankel skal instruere, men hvem ved.

Unavngiven film om Liberace - forventet premiere: Ingen anelse...
Michael Douglas som Liberace? Nej, Filmnørden har også svært ved at se det for sig. Det er dog stadig hvad de seneste rygter omkring denne film fortæller. Richard LaGravanese, der var manus-forfatter på den første Narnia-film, skriver manus. Igen, dette er højst usandsynlige rygter, men ikke desto mere underholdende.

En ting Filmnørden er sikker på er, at Soderberghs Che - Argentineren har premiere i de danske biografer d. 7. maj og dén er god - men anmeldelsen kommer først på dagen ;-)

God fornøjelse!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...