mandag den 27. april 2009

Første billede af Russell Crowe som Robin Hood

Der begynder at dukke flere og flere informationer op omkring Ridley Scotts 2010-film Robin Hood. Senest dette billede af Russell Crowe som Robin Hood. Hvad Scott og Crowe har tænkt sig at gøre ved historien, for at retfærdiggøre at den skal fortælles igen, vides endnu ikke, men spændende bliver det - Brian Helgeland er i hvert fald med som manus-forfatter. Umiddelbart fortæller de historien om Robin Hood, fra han er en bueskytte i Richard Løvehjertes hær og hans udvikling til ærværdig, pletrammende tyv, så vidt som muligt baseret på historiske facts.

Med på rollelisten er blandt andre William Hurt, Cate Blanchett (som Maid Marian), Mark Strong og Vanessa Redgrave. Forventet amerikansk premiere: 14. maj 2010, men eftersom at filmen er blevet udskudt gang på gang, skal denne dato tages med et gran salt.

Gå til forsiden - klik her!

2 comments:

Anonym sagde ...

Det blir' forhåbentlig en Robin og Marian with a twist. Russel Crowe er en meget flot mand og Cate Blanchett en smuk kvinde og begge super stjerner, men er de ikke lige lidt for gamle til at rende rundt i Sherwood?

Filmnørden sagde ...

Filmnørden tror umiddelbart, at denne Boyz N The Robin Hood-fortælling kommer til at ligge et godt stykke fra både Flynn- og Costner-versionen ;-) Men nu må vi se...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...