torsdag den 9. april 2009

Studio-kids: at vokse op i Hollywood

Hvis man vil ha' ægte, ufortyndet Hollywood-glamour-bling, er der ikke noget bedre sted at gå hen, end til magasinet Vanity Fair. Det er ikke uden grund at deres Oscar-afterparty er den absolut mest populære. De har mindst en Hollywood-relateret artikel i hvert nummer og producerer uden nogen form fortvivl, verdens flotteste billedserier med film-kendisser - oftest med Annie Liebovitz bag kameraet.

Men der hvor Vanity Fair virkelig udmærker sig, fra resten af verdens film-relaterede magasiner, er i deres tilbøjelighed til i detaljer at fortælle om Hollywood-historie. Det kan være historien om Richard Burtons og Elizabeth Taylors affære, historien om hvordan Dreamworks blev til eller om kendte Hollywood-børn, som i denne billedserie med gamle fotos. Rent guf for Filmnørden!

Check billederne ud (tryk på dem, hvis du vil se dem i større format) og hop så over til Vanity Fair og se mere ;-)

Mor Maureen O'Sullivan og datter Mia Farrow i 60'erne

Far Kirk og søn Michael Douglas

Datter Jane, far Henry og søn Peter Fonda

Far James og sønnen Josh Brolin

Mor Blythe Danner og datteren Gwyneth Paltrow

Du behøver som sagt ikke købe magasinet, for at få dit Hollywood-kick, for Vanity Fairs hjemmeside er spækket med guf fra film-mekkaet Hollywood. Se resten af billedserien om Hollywood-børn her og snus ellers rundt på deres glimrende hjemmeside.

Gå til forsiden - klik her!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...