torsdag den 23. april 2009

Pressemeddelelse: Pigen der legede med ilden får biografpremiere den 18. september i hele Skandinavien


Filmnørden har modtaget følgende pressemedelelse fra Nordisk Film: "Det er nu besluttet, hvornår de to efterfølgende film i Millennium-trilogien får biografpremiere. Den 18. september får Pigen Der Legede Med Ilden premiere i både Danmark, Sverige og Norge. I Finland går filmen en uge senere. Luftkastellet Der Blev Sprængt får bio-premiere den 27. november i Danmark, Sverige og Norge, og i Finland i januar.

”I de sidste to film følger vi i endnu højere grad Lisbeth Salander og hendes historie. Alle Salander-fans får definitivt deres lyst styret”, siger Søren Stærmose, Yellow Birds producent. Samtidig fortsætter succesen for Mænd Der Hader Kvinder, som indtil nu er set af 2,4 millioner samlet i hele Norden – og alene i Danmark set af 890.000.

”I morgen passerer Mænd Der Hader Kvinder vores hidtil største succes Bond-filmen Casino Royale, der solgte godt 890.000 billetter. Dermed har den overgået vores største forventninger, så vi kan ikke andet end glæde os til at præsentere de næste to film for publikum", siger Jan Lehmann, direktør i Nordisk Film Distribution.

Filmen får premiere i Frankrig den 13. maj samt i Italien og Spanien den 29. maj. I Frankrig er Millennium-serien solgt i et million oplag, så her satser man stort og åbner filmen samtidig med Cannes Filmfestivalen i over 500 biografer.

Mænd Der Hader Kvinder, Pigen Der Legede Med Ilden og Luftkastellet Der Blev Sprængt er alle baseret på Stieg Larssons Millennium-trilogi og er produceret af Yellow Bird i samarbejde med TV-kanalerne SVT og ZDF samt distributøren Nordisk Film."

Gå til forsiden - klik her!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...