tirsdag den 21. april 2009

Hvad laver de store kanoner? - Martin Scorsese

Den lille mand med de store briller og med navnet der bemærkelsesværdigt nok ikke har et z i sig, Martin Scorsese, holder gryden i kog. Selvom han omsider fik kastet en Oscar i nakken for The Departed, har han altså ikke tænkt sig at ligge på den lade side. Filmnørden snuser til hans kommende projekter - både de sikre og mindre sikre.

Shutter Island - forventet premiere: 2009
Filmen foregår i 1954 og handler om en politimand, der undersøger hvad der mon er blevet af en kvindelig seriemorder, efter hun er flygtet fra en anstalt for sindslidende kriminelle, på øen Shutter Island. En orkan er på vej mod øen, da politimanden begynder at finde ud af nogle rystende fakta om anstalten kvinden er flygtet fra. Lyder spændende, ik'? Den er også skrevet af Dennis Lehane, der også skrev Gone Baby, Gone og Mystic River. Ikke dårligt og rollelisten tyder også godt: Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Ben Kingsley, Michelle Williams, Max Von Sydow (100,- kr. på at han spiller god, men er ond!) og Patricia Clarkson. Filmnørden glæder sig!

Unavngiven dokumentar om George Harrison - forventet premiere: 2010
En dokumentar om George Harrison... og det er jo spændende, hvis man interesserer sig for George Harrsion... Yup...

Silence - forventet premiere: 2010
To Jesuit-præster, Sebastiao Rodrigues (Benicio Del Toro) og Fransisco Garpe (Gael Garcia Bernal), tager i 1600-tallet til Japan for at se hvordan det går med at sprede det evangelske budskab. Til deres rædsel finder de ud af, at det japanske shogunat har det med at kappe hovederne af hvem som helst der nævner Jesus og kristendommen og så er der ellers lagt op til sjæleransagelse, for hvordan kan Gud lade dette ske? Filmnørden er mere interesseret i, hvor Daniel Day-Lewis passer ind i filmen, for han har også fået en stor rolle. Ego-overload, tænker du måske nu, men hvis nogen kan holde styr på tropperne, er det Scorsese - men nu må vi se. Filmen er stadig på halv-lunkent rygte-stadie, så Scorsese kan stadig nå at lirke mande-drengen DiCaprio ind på rollelisten.

The Rise Of Theodore Roosevelt - forventet premiere: 2011
Historien om USA's 26. præsident, inden han blev præsident. Stars And Stripes-flagrende patriotisme i hænderne på en mere fesen instruktør, men i Scorseses hænder er der god chance for at denne film kommer til at kunne meget mere. Scorsese har stadig bare bekendtgjort at han vil lave filmen, men det betyder ikke at den bliver til noget. Vi får se. Om den bliver til noget, går hovedrollen efter al sandsynlighed til, yup, du gættede det: Leonardo DiCaprio!

I Heard You Paint Houses - forventet premiere: aner det ikke...
Og så har Filmnørden gemt det bedste til sidst. I I Heard You Paint Houses, bliver Scorsese forenet med en af sine gode gamle venner, Robert DeNiro, da denne skal spille rollen som gangster-lejemorderen Frank "The Irishman" Sheeran. Frank skal efter sigende ha' slået intet mindre end 25 mennesker ihjel for mafiaen gennem tiderne, inklusiv den legendariske fagforeningsleder Jimmy Hoffa. Alt dette beskrives i Charles Brandt's bog I Heard You Paint Houses: Frank "The Irishman" Sheeran And The Inside Story Of The Mafia, The Teamsters, And The Last Ride Of Jimmy Hoffa. Scorsese har altså besluttet at lave en film over denne bog, men om det bliver til noget, må tiden vise. Det hele er endnu baseret på rygter... men det kunne være SÅ fedt!

God fornøjelse!

1 comments:

Anonym sagde ...

Det er super med forhåndsorienteringer, især når det handler om én af de store. Glæder mig allerede.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...